Workshop de psihogenealogie, Bucureşti, 19 ianuarie 2011

La 14:25
Pentru un prezent armonios invata sa-ti limpezesti ferestele dinspre propriul trecut !

Editura Ascendent si Salon Inlight va invita miercuri, 19 ianuarie 2011 intre orele 18.30-21 la un workshop extrem de interesant, care va poate ajuta sa rezolvati multe din situatiile dificile cu care va confruntati in viata de zi cu zi, in relatiile de familie, de cuplu sau de serviciu.

V-ati intrebat vreodata de ce oare ni se intimpla unele lucruri bune sau mai putin bune? Exista mai multe explicatii. D-na Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog-psihoterapeut va examina in fasta dumneavoastra aceste aspecte prin abordarea psihogenealogiei.

Analizind arborele genealogic putem sa ne cunoastem mai bine trecutul, sa observam ce am preluat de la stramosii inostri, ce ne face bine si ce nu. Vom afla astfel mai multe despre aspecte importante ale vietii noastre : de ce sintem cum sintem, de ce am facut alegerile pe care le-am facut, cum putem sa ne schimbam viitorul cunoscindu trecutul.

O sa aflati despre :

  • Provenienta numelui dvs si semnificatia lui
  • Ce rol au secretele de familie si cum ne pot influenta
  • Fantomele care bintuie in familiile dvs si cum se manifesta
  • Ce relevanta au sarcinile pierdute si avorturile
  • De ce unele persoane au "un destin " tragic pe mai multe planuri ale vietii
  • De ce unii oameni au satisfactie in munca lor si altii nu
  • De ce unii oameni au relatii satisfacatoare de cuplu si cu allte persoane si altii nu

La finele seminarului, dna Clara Toma, editorul cartii ,,Aschia nu sare departe de trunchi,, va prezenta principiile teoretice de baza ale psihogenealogiei asa cum reies din cartea sus menttionata, carte care constituie un instrument la in demana oricui doreste sa afle mai mult despre cum ne putem cunoaste si cum ne putem schimba in bine prin intermediul genogramelor.

Pretul este 40 ron. In plus, participand, veti primi si un bilet de tombola, fiecare bilet fiind... castigator! Locurile fiind limitate, se ocupa in ordinea rezervarilor.

Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com, sau la numarul de mobil: 0747085371 ori: luminitabaltaretu@yahoo.com, tel:0726136664

Seminarul va avea loc in locatia Salonului InLight, str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis a vis de P-ta Domenii.

Sunteti asteptati cu drag!

Editura Ascendent s-a nascut in 2005 dintr-o pasiune: pasiunea pentru carti si pentru cunoastere. Pentru ca prin cunoastere putem evolua... De 5 ani Editura Ascendent vine catre cititorii sai cu carti prin care omul se poate descoperi pe sine, prin care isi poate imbunatati relatiile cu cei din jur, prin care isi poate vindeca rannile emotionale, prin care isi poate largi orizonturile...

Profilul editorial este bazat pe carti de comunicare, psihologie aplicata, autocunoastere, terapii alyternative, dezvoltare personala.

Editura Ascendent este publisher-ul primei reviste de dezvoltare personala din Romania- Sens si Consens, revista care a aparut in 12 numere iar din martie 2011 va apare in format on-line .

Totodata, editura Ascendent este organizator de cursuri, seminarii, conferinte in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale.

Pentru alte detalii despre cartile publicate va invitam sa vizitati site-ul www.edituraascendent.ro

CRISTIANA ALEXANDRA LEVITCHI

psihoterapie, psihologie clinica, coaching, nlp

in formare – constelatii familiale
web - www.sensart.ro

blog - http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com

abonare newsletter - http://www.newsletter.sensart.ro//?p=subscribe&id=1
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice