Reducerea costurilor licentelor de utilizare cu circa 35% pentru STAI, STAIC si STAXI, incepand cu 10 noiembrie 2010

La 16:05
Deoarece dorim sa facem cat mai accesibile aceste instrumente specialistilor, urmand de asemenea o relaxare internationala a pretului am decis reducerea costurilor licentelor de utilizare cu ˜ 35% pentru STAI, STAIC si STAXI, incepand cu 10 noiembrie 2010.

Speram ca aceasta initiativa va fi binevenita si se va bucura in cea mai mare masura de acceptul dumneavoastra.


In incercarea noastra continua de a fi aproape de specialistii romani care profeseaza in diferite domenii (educational, clinic, organizational, terapie) si de a le oferi posibilitatea de a accesa o paleta larga de instrumente profesioniste standardizate recunoscute la nivel international, am cautat permanent sa adaptam activitatea noastra in calitate de editor de instrumente psihologice la cerintele si nevoile concrete ale acestui domeniu vast al psihologiei.

Unul dintre domeniile extrem de importante asupra caruia ne-am orientat atentia in ultima perioada de timp este cel al sanatatii mintale. Astfel, printre instrumentele de renume utilizate de specialistii din domeniul clinic, se numara STAI - (State-Trait Anxiety Inventory), STAIC - (State-Trait Anxiety Inventory for Children), STAXI - (State-Trait Anger Expression Inventory), ADOS - (Autism Disorder Observation Schedule), ADI R - (Autism Diagnostic Interview, Revised), MASC - (Multidimensional Anxiety Scale for Children), dar si cunoscutele Inventare Millon - (Millon Clinical Multiaxial Inventory) utilizate la nivel mondial in diagnoza tulburarilor clinice de Axa I si Axa II.

Pentru orice informatii si detalii legate de licente, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 2304599 sau la adresa de e-mail: support@testcentral.ro.

Echipa TestCentral

Tel / Fax: (+4) 021 230 45 99
Mobil: 0722 69 81 75
E­mail:support@testcentral.ro
Web: www.testcentral.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice