Înfiinţarea serviciului de Revistă a presei al Colegiului Psihologilor din România

La 10:09
Colegiul Psihologilor din Romania ofera posibilitatea tuturor membrilor sai, psihologi cu drept de libera practica, de a se informa cu privire la articolele din mass-media centrala si locala, care oglindesc activitatea de psihologie si profesia de psiholog.

Informatiile descrise mai sus sunt grupate in rapoarte zilnice de monitorizare a mass-media, elaborate de catre un specialist din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania pe baza materialelor furnizate de Media Image Group. Rapoartele zilnice de monitorizare pot fi accesate cu usurinta in varianta lor originala, de pe site-ul www.copsi.ro, la rubrica Revista presei.

Mentionam faptul ca materialele prezentate sunt obtinute pe baza unei relatii contractuale stabilite intre Colegiul Psihologilor din Romanias si Media Image Group. Dreptul de utilizare al materialelor/rapoartelor este detinut in exclusivitate de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Nicio parte a materialelor prezentate nu poate fi utilizata in scopuri economice, nu poate fi distribuita sau prelucrata in orice mod, decat cu acordul expres al Colegiului Psihologilor din Romania si al Media Image Group.

De asemenea, consideram o mare oportunitate pentru psihologi afisarea pe site-ul Asociatiei Psihologilor din Romania a unui link cu denumirea Revista presei – Colegiul Psihologilor din Romania, care sa permita accesul la rapoartele zilnice de monitorizare a mass-media, publicate pe site-ul www.copsi.ro.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice