Curs de formare în psihanaliza și în psihoterapia psihanalitică a copilului și adolescentului, Bucureşti, din ianuarie 2011

La 12:37
Buna ziua,

Cursul de Formare în Psihanaliza și în Psihoterapia psihanalitică a Copilului și Adolescentului organizat de Fundația Generatia va începe din ianuarie 2011 într-un nou cadru teoretic și clinic. În oferta de formare pe care o adresăm viitorilor cursanți se pot regăsi seminarii clinice și teoretice, cursuri, workshop-uri și școli de vară, alături de elementele de practică, de supervizare și grupuri de lucru ce conduc la dobândirea de cunoștiințe și competențe necesare intervenției, și psihanalizei și psihoterapiei psihanalitice a copilului ca formă de tratament psihologic. La acestea se adaugă participarea unor psihanaliști de marcă din societățile psihanalitice italiene, franceze și britanice care vin să completeze și să confirme standardele noastre.
Între aceștia îi menționăm pe Antonino Ferro (Italia), Bernard Golse, Michel Vincent, Cleopatre Athanasiu Popesco( Franta), Luis Rodrigues de la Sierra. (Anglia) Programa teoretică și clinică însumează peste 50 de ore lunar, fiind concepută pe module de formare ce conduc, într-un interval de timp de trei până la opt semestre, la atingerea standardelor naționale si internationale de formare in psihanaliza. Modulele asigură în primul rând baza teoretica pentru teoria generală psihanaltică a psihogenezei și a funcționarii aparatului psihic. Al doilea scop este cel clinic și terapeutic aplicabil adultilor, copiilor și adolescentilor.

Cei interesați pot trimite CV-urile la adresa de mail office@generatia.ro
Alte informatii despre programă și formatori găsiți pe www.generatia.ro

Toate bune,
Echipa Generatia
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice