Seminar "Cum facem fata separarilor, pierderilor si violentelor din viata noastra", Bucureşti, 3 noiembrie 2010

La 15:42
Editura Ascendent (www.edituraascendent.ro) si Salon Inlight au placerea de a va invita miercuri, 3 noiembrie, ora 18.30, la un seminar in care veti afla care sunt acele demersuri , modalitati, procedee specifice prin care putem sa gestionam mai usor si mai eficient situatiile de pierdere, separare , boala sau violenta aparute in existenta noastra. Seminarul va fi sustinut de autoarele cartii ,,Vorbe fara glas- cum face fata pierderilor, separarilor si violentelor din viata noastra,, (despre carte aici : http://www.sensart.ro/vorbe-fara-glas.html) : Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog si psihoterapeut si Clara Toma, consilier in comunicare relationala, formata in metoda ESPERE creata de Jacques Salome.

Seminarul va avea o parte de expunere si o parte interactiva, bazata pe raspunsuri si sugestii la intrebarile si situatiile dvs concrete. La finalul seminarului aveti posibilitatea de a achizitiona cartea sus mentionata, cu autograful autoarelor.
Avand in vedere ca acest eveniment este sponsorizat partial de organizatori, costul pentru participarea dumneavoastra este de 30 lei .
Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor. Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com, sau la numarul de mobil: 0747085371
Seminarul va avea loc in locatia Salonului InLight, str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis a vis de P-ta Domenii.
Sunteti asteptati cu drag!
Clara Toma
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice