Înscrieri pentru cursul postuniversitar "Factori psihologici implicaţi în performanţa în afaceri 2010-2011", Cluj-Napoca, 1 octombrie - 15 noiembrie 2010

La 15:57
Catedra de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, Universitatea Babeş-Bolyai, în colaborare cu Institutul Internaţional de Coaching, anunţă deschiderea unei noi sesiuni de înscrieri pentru cursul postuniversitar „Factori Psihologici Implicaţi în Performanţa în Afaceri 2010-2011”. Cursul se adresează absolvenţilor în specializările: psihologie, ştiinţe economice, business, sociologie, antropologie, precum şi tuturor persoanelor interesate de acest domeniu - utilizarea cunoştinţelor de psihologie (clinică)/consiliere psihologică (ex. modificări comportamentale) pentru optimizarea performanţei la locul de muncă - absolvenţi de studii universitare de lungă durată. O categorie aparte de public ţintă îl reprezintă antreprenorii şi managerii interesaţi în a utiliza cunoştinţe de psihologie (consiliere psihologică) pentru a-şi optimiza performanţa proprie, a angajaţilor şi/sau a organizaţiei din care fac parte.
Cursul se întinde pe parcursul unui semestru şi cumulează informaţii din trei discipline incluse şi în foaia matricolă: 1. Aspecte psiho-sociale şi clinice ale comportamentului antreprenorial 2. Metode şi tehnici de cercetare în studiul comportamentului antreprenorial 3. Modele sociobiologice şi evoluţioniste ale succesului antreprenorial.
Înscrierile au loc în perioada 1.10.2010 - 15.11.2010, iar taxa de şcolarizare este de 250 de RON, plătibili în două rate.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa:
http://www.clinicalpsychology.ro/didactic/nivel-postuniversitar/curs-2/1/
Vă aşteptăm!
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice