Înscrieri la Curs de Formare de bază în psihanaliza şi psihoterapia copilului şi adolescentului, Bucureşti, 11 octombrie - 30 noiembrie 2010

La 13:24
Fundaţia Generaţia – Centrul de Formare în Psihoterapia şi Psihanaliza Copilului şi Adolescentului are placerea sa va anunte inceperea unui nou CURS DE FORMARE DE BAZĂ ÎN PSIHANALIZA ŞI PSIHOTERAPIA COPILULUI ŞI ADOLESCENTULUI.

Cursul este acreditat de catre COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA şi autorizat de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE ŞI MINISTERUL EDUCAŢIEI,CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.


Absolvirea cursului este finalizată cu o DIPLOMĂ şi cu un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE CU RECUNOAŞTERE NAŢIONALĂ care ofera dreptul de liberă practică în specialitatea psihoterapie şi psihanaliza copilului şi adolescentului.

Cursul se desfăşoară pe module teoretice şi are prevăzute stagii clinice, stagiu de observare a copilului, supervizare individuală şi de grup, şcoală de vara şi workshopuri cu psihanalişti europeni.

Fundaţia Generatia organizează în perioada 11 Octombrie - 30 Noiembrie înscrieri pentru Cursul de Formare in Psihanaliza şi Psihoterapia Copilului şi Adolescentului.

Pentru selecţia preliminară cei interesaţi pot trimite CV la adresa de mail office@generatia.ro. După preselecţie vor fi anunţate datele de interviu.

Alte informaţii despre programă şi formatori gasiti pe: www.generatia.ro sau la numerele de telefon: 021/336.61.95, 0744.845.078, 0751.277.045

Va asteptam,

Echipa Generatia
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice