Cursuri de formare în consiliere şi psihoterapii scurte colaborative orientate pe resurse şi soluţii, Bucureşti, 5-7, 17-19 noiembrie, Constanţa, 12-14 noiembrie, 10-12 decembrie 2010

La 14:37
Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii - ARTS&CORS - organizeaza incepand din noiembrie in Bucuresti si Constanta Cursuri de Formare Acreditate de COPSI in:

Consiliere si Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii http://www.copsi.ro/COLEGIU/REGISTRUL%20UNIC/Formatori%20II%20site.xls la pozitia 14, avizul RF-II-B-14, din 12.12.2006

Terapiile de scurta durata sunt o solutie viabila intr-o lume aflata in criza, in care resursele de timp si bani ale oamenilor sunt foarte dramuite si viata se desfasoara intr-un ritm trepidant pentru toti.

Caracterul colaborativ, pozitiv, orientat pe resursele disponibile si pe solutii accesibile si construite impreuna cu clientul, recomanda inca o data interventiile terapeutice pe care le promovam.

Intre timp am primit solicitari sa organizam grupuri de formare si in Brasov, Iasi, Oradea, Cluj si Timisoara. Vom organiza de anul viitor cursuri de formare si in inca doua dintre locatiile amintite de unde primim cele mai multe solicitari.

DESFASURARE. Un modul de formare cuprinde doua week-enduri.

In Bucuresti: Modulul 1 se desfasoara pe parcursul a doua week-end-uri 05-06-07 noiembrie si 17-18-19 decembrie 2010.

In Constanta: Modulul 1 se desfasoara pe parcursul a doua week-end-uri 12-13-14 noiembrie si 10-11-12 decembrie 2010

Interviu vocational initial se va desfasura telefonic. Programarea intalnirilor si locatia vor fi primite de cei inscrisi prin email si sms pe telefonul de contact.

Pentru mai multe informatii legate de program, costuri, locatie, ritmul intalnirilor, calendarul formarii, structura formarii si alte cateva clarificari legate de cursuri va rugam sa consultati fisierele atasate: Informatii_Cursuri_B-Ct.doc si Structura_Formarii.doc.

Pentru informatii suplimentare va rugam scrieti la info@terapiiscurte.org sau contactati-ne telefonic la nr de tel. 0771478779.

INSCRIERE

Pentru inscrieri ferme va rog sa trimiteti solicitarea dvs. in timp util, prin sms la nr de tel. 0771478779 (RDS) incluzand datele dvs. personale sau prin email la adresa inscrieri@terapiiscurte.org avand in subiectul mesajului "inscriere terapii scurte" si incluzand datele dvs. personale (Nume, Prenume, CNP) si de contact (email + telefon – Obligatoriu!!!).

Pentru grupul din Constanta, din motive strict organizatorice, inscrierile se pot face prin sms la nr de tel. 0741.111.336 sau email georgeta.tudor@gmail.com

Eu (Bogdan Ion) va voi contacta personal pentru a va da confirmarea participarii.

In numele echipei ARTS&CORS cu multa consideratie,

lect. dr. Bogdan Cezar Ion
presedinte al ARTS&CORS
secretar al Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie
a Colegiului Psihologilor din Romania
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice