Cursul de formare in brainspotting, Bucureşti, 2-5 decembrie 2010, 27-30 ianuarie 2011

La 15:58
Va anuntam ca studentii/masteranzii beneficiaza de 50% reducere din taxa cursului de formare in Brainspotting. De asemenea, Institutul Aleces ofera 5 burse pentru participarea la workshopul de Brainspotting, ce constau in acoperirea a 50% din taxa workshopului. Persoanele care primesc bursa vor participa cu 125 euro (kitul de lucru nu este inclus). Criteriile de alegere sunt: domeniul de activitate; vor avea prioritate terapeutii si persoanele aflate in formare; nivelul veniturilor anuale.

In perioada 2-5 decembrie 2010, Bucuresti, va avea loc Nivelul I de formare in Brainspotting, Tratarea traumelor emotionale prin reprocesarea amintirilor traumatice. Trainer: Mario Salvador.

In perioada 27-30 ianuarie 2011 va avea loc Nivelul II de formare in Brainspotting. Traineri: Lisa Schwarz si Mario Salvador.

Pret:
  • 250 euro ( in acest pret intra kitul de lucru), 200 euro fara kit de lucru
  • 125 euro studenti/masteranzi (care au venit redus)
  • 125 euro pentru cei care au participat deja la workshopul BSP Nivelul I si vor sa-si actualizeze cunostintele si sa practice BSP.Inscrieri Nivelul I, 2-5 decembrie, Bucuresti pana in data de 26 Noiembrie
Va puteti inscrie printr-un mail la adresa elena_tiron@yahoo.com , sau telefonic 0723.19.79.18. Validarea inscrierii se face dupa achitarea unui avans de 70 euro.

Program: 09.00 – 18.00 , cu exceptia zilei de 2 Decembrie cand se va incepe la 08,30 pentru a finaliza achitarea taxei.

Mario Salvador va lucra punand accent pe importanta relatiei terapeutice si a aliantei dintre terapeut-client, in procesul de vindecare. In Statele Unite si Europa se fac cercetari stiintifice care demonstreaza eficienta Brainspotting si contribuie ca acesta sa devina un fenomen de amploare internationala.

Ce este Brainspotting ( mai multe informatii in atasament,traducere articol ”Scenariul Vietii Somatice” – Ana Maria Banta)

Brainspotting utilizeaza instrumente care localizeaza, focalizeaza, proceseaza si elibereaza din punct de vedere neurobiologic experientele si simptomele care in mod obisnuit scapa mintii constiente si capacitatii de exprimare prin cuvinte.

Brainspotting-ul actioneaza asupra creierului profund si asupra corpului prin accesarea directa a sistemelor autonom si limbic din cadrul sistemului nervos central al organismului; stimuleaza şi exploatează capacitatea înăscută de auto-evaluare a corpului, de a procesa şi a elibera zonele vizate (sistemele) care se află în homeostază maladaptativă (moduri primitive de supravieţuire blocate). Acest fapt explică capacitatea brainspotting-ului de a reduce şi elimina în multe cazuri durerile corporale şi tensiunile asociate cu stările fizice. Prin urmare, este un tratament neurofiziologic cu profunde consecinte psihologice, emotionale si fizice.

Prezentare traineri :

Mario SALVADOR:

* Psiholog specialist în psihologie clinică;
* Formator de nivel II în Brainspotting;
* Analist Tranzacţional Formator şi Supervizor, certificat de Asociaţia Europeana de Analiză Tranzacţională
* Formator internaţional certificat în Psihoterapie Integrativă de Asociaţia Internaţională de Psihoterapie Integrativă
* practician şi formator EMDR, certificat de Asociaţia Europeana de EMDR
* pe langa formarile de baza a facut traininguri in Gestalt Therapy, Programare Neurolingvistica, PCM – Procces Comunication Model si PTMÒ (Process Therapy Model - Taibi Kahler).
* Este profesor de Psihoterapie Umanistă Integrativă la CEP Eric Berne din Barcelona si Institutul Galene din Madrid.

Lisa SCHWARZ

* Psiholog licenţiat cu practică privată în Pittsburgh, SUA
* Formator de nivel II în Brainspotting
* Certificată în terapia traumei la Colin Ross Institute
* specializată în terapia traumelor complexe şi a disocierii
* foloseşte tehnici terapeutice specifice Terapiei Stărilor Eului, Teoriei ataşamentului, disocierii şi traumei, Brainspotting
* consultant EMDR certificată de EMDRIA
* inovează şi dezvoltă modelul “Resource Brainspotting”
* practicant certificat Reiki, Sourcepoint Therapy (www.sourcepointtherapy.com), şi Somatic Archaeology (www.somaticarchaeology.com) www.lisaschwarz.com.

Va asteptam!
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice