Cristiana Alexandra Leviţchi, Clara Toma, Mic ghid de reenergizare a relaţiei de cuplu, Editura Ascendent, 2010

La 15:15
A aparut la editura Ascendent - Mic Ghid de reenergizare a relatiei de cuplu care poate fi achizitionat impreuna sau separat de cartile de Joc in doi pentru Amindoi, de Cristiana Alexandra Levitchi si Clara Toma

http://www.sensart.ro/joc-de-carti.html, http://www.edituraascendent.ro/carti.php

• Joc de carti în doi pentru amândoi
Acest joc de carti este conceput pentru cuplurile care doresc sa îsi îmbunatateasca relatia într-un mod inedit, creativ si jucaus.


Autor: Cristiana Alexandra Levitchi,

Autor: Clara Toma
Editura: Ascendent
Ghid : pret 8 lei
Jocul de carti - pret 22 lei
Ghid : pret 8 lei si Jocul de carti - pret 22 lei

Detalii

Mesajele continute de cartile de joc, chiar daca sunt împartite în doua seturi - pentru barbati si pentru femei, sunt destinate ambilor parteneri, întrucât propun modalitati de relationare care pot însanatosi si reenergiza viata de cuplu. Jucând jocul fiecare va întelege mai bine punctul de vedere al partenerului si veti constientiza mai bine propriile nevoi.
Instructiuni de folosire:
Pachetul contine un set de 31 de carti tiparite în rosu si un set de 31 de carti tiparite în albastru. Jocul este propus a fi jucat timp de o luna, în flecare zi, creându-se, astfel, un flux de reînnoire relationala. Cartile albastre, care contin mesaje de la barbat pentru femeie, se tin în mâna de barbat. Cartile rosii, care contin mesaje de la femeie pentru barbat, se tin în mâna de femeie. Fiecare partener trage pe rând câte o carte din setul tinut în mâna de celalalt, o citeste si va pune în aplicare propunerea din respectiva carte.
Daca partenerii aleg sa joace jocul continuu timp de o luna, atunci cartile deja trase vor fi eliminate pe rând din joc. Exista câte 2 carti fara mesaj pentru fiecare set, aceste carti de tip joker dând posibilitatea ca fiecare dintre parteneri sa completeze pe ele o nevoie, o dorinta, o cerere speciala, care poate fi benefica cuplului.
Va dorim un joc placut si util si o relatie de cuplu asa cum v-o doriti fiecare din voi!CRISTIANA ALEXANDRA LEVITCHI

psihoterapie, psihologie clinica, coaching, nlp

in formare – constelatii familiale
web - www.sensart.ro

blog - http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com

abonare newsletter - http://www.newsletter.sensart.ro//?p=subscribe&id=1
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice