Workshop de Vindecare Trans-generaţională şi Constelaţii Familiale „Limbajul sufletului”, Bucureşti, 15-17 octombrie 2010

La 15:56
Facilitat de John L. Payne. John L. Payne a facilitat mai mult de 300 de workshopuri pe 5 continente, majoritatea bogatei sale experienţe fiind dobândită în Africa de Sud , după abolirea apartheidului . Faptul că el a trăit în mai multe ţări din 4 continente face ca experienţa sa multiculturală şi poliglotă să poată fi folosită pentru o vindecare profund transformatoare a sistemelor familiale şi ancestrale .
Fără să fim conştienţi de aceasta, mulţi dintre noi purtăm în vieţile noastre modele de viaţă, sisteme de credinţe şi traume ale străbunilor noştri, trăindu-le ca şi cum ar fi ale noastre. Linia noastră ancestrală începe cu părinţii noştri, iar evenimente traumatice de felul Holocaustului, sclaviei , războaielor civile , moartea prematură a părinţilor, bunicilor şi copiilor, morţile accidentale, crimele, adopţiile şi plasamentele în orfelinate şi aziluri de bătrâni etc pot avea un impact rezidual profund chiar şi de la trei până la şapte generaţii mai târziu . Exact precum aceste experienţe pot lăsa cicatrici emoţionale la nivel individual, ele rămân imprimate şi în sufletul familiilor, în cadrul cărora indivizi care trăiesc în generaţii ulterioare simt aceste sentimente ca fiind ale lor înşile.

Cu Vindecarea Trans-generaţională şi cu Constelaţiile Familiale, dăm o voce străbunilor prin întâlnirea şi lucrul cu o prezenţă colectivă care ne permite să recuperăm părţile pierdute din sufletul familiei , astfel îmbunătăţindu-ne locul propriu şi prezenţa personală în această lume. Nu numai că ajutăm la recuperarea victimelor unor astfel de traume, ci creem şi un spaţiu în care cei vinovaţi pot fi eliberaţi cu iubire din legăturile persecutor-victimă .

Deşi intr-un astfel de workshop este prezentă multă muncă ancestrală, Constelaţiile Familiale sunt eficiente şi potrivite de folosit şi pentru orice alt fel de probleme nerezolvate de relaţii , de sănătate sau modele disruptive de viaţă şi situaţii dificile precum divorţuri, pierderi de sarcină, greutăţi cu copiii etc .

Loc: Centrul de dezvoltare personala “Casa Sufletului”, situat pe strada Stefan Luchian ( Pictor), la nr. 13 ( Strada face legatura intre Calea Mosilor si Str. Mantuleasa). Pentru relatii suplimentare despre cum ajungeti la locatie, va rog sunati la dna Cristina Stanescu, tel 0741 21 61 41 . Iata si un link spre harta http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960 ( folositi zoom-ul din centrul partii de jos a paginii – semnul “+” pentru a vedea un detaliu al hartii ) .
Program : Workshopul Începe vineri 15 Oct seara de la ora 18 până la 21:30, continuă sâmbătă şi duminică 16-17 oct 10:00-18:00
Costul participarii : 500 lei
Relatii si inscrieri : aurelmocanu@yahoo.com
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice