"Scientific American Mind România" angajează cercetatori stiintifici

La 13:08
Sunt scoase la concurs 2 posturi de psiholog cercetator (full-time si part time), precum si 3 cercetatori asociati. “Scientific American Mind România”, împreună cu „Centrul de Resurse şi Teste Psihologice”, scoate la concurs 2 posturi de psiholog - asistent cercetare pentru "Consciousness Quotient Research Center", precum si 3 posturi de cercetatori asociati (psihologi si medici).

Candidatul ideal pentru joburile full-time si part-time trebuie să fie psiholog, să aibă o bună cunoaştere a procedurilor de cercetare psihologică, în special o bună cunoaştere în zona psihodiagnosticului şi a analizei statistice a datelor.

Este obligatorie cunoaşterea limbii engleze şi a regulilor de publicare ale Asociatiei Psihologilor Americani, rezultatele cercetărilor urmând a fi publicate în reviste de specialitate de limba engleză.

Job-ul constă în realizarea de cercetări aplicative privind Coeficientul de conştientizare, finalizate prin publicarea acestora în reviste ştiinţifice de profil, precum şi în realizarea de parteneriate şi proiecte de cercetare cu instituţii şi organizaţii din străinătate.

Activitatea pentru joburile full-time si part-time se desfăşoară la sediul Scientific American Mind România din Bucureşti, Casa Presei Libere, Corp C1, Et. 3, Cam. 311-313.

Sunt posibile următoarele variante de colaborare:
1. Full time: 8 ore pe zi, salariu net 1.300-1.500 lei;
2. Part time: 4 ore pe zi sau 3 zile pe săptămână – salariu net 800 lei;

3. Cercetatori asociati: Colaborare pe proiecte de cercetare, in asociere.
In functie de designul experimental si de contributia sa la proiect, cercetatorul va primi o remuneratie proportionala cu participarea sa la proiect, care poate varia intre 500 si 2.000 ron.

Pentru jobul de cercetator asociat, in vederea realizarii de cercetari interdisciplinare, pot aplica si medici cu competente in domeniile neurostiinte, psihiatrie, medicina generala.

Candidatii trebuie sa aiba deja publicat cel putin un articol intr-o revista de specialitate de limba engleza.

CV-urile însoţite de poză trebuie trimise până la data de 30 octombrie pe adresa hr@sciam.ro. Se va specifica si tipul de colaborare dorit: full-time, part-time, cercetator asociat.

Se va trimite si o selectie din cateva articole deja publicate in reviste de specialitate de limba engleza.

Detalii despre Scientific American Mind la www.SciAm.ro, iar despre activitatea “Centrului de Cercetare a Coeficientului de Conştientizare” la www.consciousness-quotient.com.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice