Program formativ in consiliere si psihoterapie experientiala, Braşov, din octombrie 2010

La 12:59
Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana, ca scoala formativa acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, in colaborare cu Centrul de Consiliere si Psihoterapie FILIA Brasov, in calitate de organizator, reincepe programul formativ in Consiliere si Psihoterapie Experientiala, la Brasov, incepand cu luna octombrie 2010. Programul este recunoscut si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania prin avizul profesional nr. RF-II-B2/19.06.2006 sub forma „Psihoterapie Experientiala si a Unificarii (P.E.U.) centrata pe adult – copil – cuplu – familie” si „Consiliere Psihologica – Evaluarea si Consilierea Experientiala a Adultului, Copilului, Cuplului si Familiei”.

La acest program formativ pot participa studentii facultatilor de psihologie aflati in ultimul an si absolventii facultatilor de psihologie. Acest program este structurat pe trei, in primul an realizandu-se prima etapa, aceea de autocunoastere si analiza didactica (S1) urmand ca in urmatorii doi ani sa se desfasoare formarea (S2) si supervizarea (S3). Detaliile despre numarul de ore necesar, precum si alte informatii pot fi vizualizate pe www.sper.ro.

Pentru informatii si inscrieri pot fi contactati organizatorii, formatori SPER: Florin Vancea (tel. 0721488264) si Valeria Sfaroiu (tel. 0721420713).
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice