John E. Sarno, Reţetă pentru minte şi corp. Cum să vindeci durerile trupului, Editura Trei, 2010

La 14:33
Autor: John E. Sarno
Traducere din engleza de Dana Mares
Nr. de pagini: 296
Pret: 29.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Blog: http://edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI

Ai dureri continue la gat, spate si umeri care nu trec? Ai incercat tratamente conventionale sau alternative cum ar fi plantele si acupunctura, insa problemele persista? Doresti sa intelegi felul in care mintea si corpul tau pot interactiona pentru a-ti rezolva problemele legate de durere?

Daca raspunsurile tale sunt afirmative, nu dispera! Lupta cu durerea nu este o cauza pierduta. Doctorul John E. Sarno, un deschizator de drumuri care a ajutat mii de pacienti sa se insanatoseasca, iti prezinta cea mai puternica arma pe care o ai in razboiul cu durerea si neputinta...

«Dr. Sarno descrie intr-un limbaj clar si usor de inteles felul in care emotiile influenteaza si provoaca boala… El a vindecat mii de persoane care aveau dureri de spate cronice epuizante si ofera acum abordari curative pentru alte afectiuni dureroase… Recomand cu tarie aceasta carte.»

Benjamin J. Sadock, M.D., profesor si vicepresedinte, Departamentul de Psihiatrie, New York
University Medical Center

John E. Sarno este profesor de medicina recuperatorie la New York University School of Medicine. El este initiatorul diagnosticului psihosomatic al sindromului tensiunii musculare, autor al mai multor carti de succes in domeniu. Printre pacientii sai tratati cu succes se numara mai multe VIP-uri, printre care actrita Anne Bancroft.


Toamna frumoasa,

Viorel Vrabie
PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro
Mobil: 0726 345 872
Tel./Fax: (021) 300 60 90
www.edituratrei.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice