Instituirea Premiului "Horia Pitariu"

La 12:55
Dragi colegi,

Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) este mandra sa anunte instituirea Premiului "Horia Pitariu".

Profesorul universitar Horia Pitariu a marcat profund domeniul psihologiei muncii, industriale si organizationale in ultimele decenii si a fost, fara indoiala, unul din creatorii scolii romanesti de psihologie industriala si organizationala. Profesorul Horia Pitariu a fost fondatorul APIO si suntem mandri sa ne putem asocia inca o data cu acest nume, prin acordarea unui premiu care este un insemn al excelentei in cercetare si practica.
Premiul "Horia Pitariu" este un premiu in valoare de 10.000 RON, oferit anual pentru cea mai buna cercetare publicata, din domeniul psihologiei muncii, industriale si organizationale. Cercetarea trebuie sa fie publicata sub forma de articol sau carte si trebuie sa aduca o contributie relevanta la stadiul cunoasterii in domeniul psihologiei muncii, industriale si organizationale, al resurselor umane sau al stiintelor conexe.

Premiul este oferit cercetatorului sau echipei de cercetare care a publicat cercetarea respectiva. Este obligatoriu ca la momentul publicarii cercetatorul (sau, daca este vorba despre o echipa, coordonatorul echipei) sa aiba afilierea institutionala principala cu o institutie din Romania.

Premiul este oferit anual, in cadrul Conferintei Nationale a APIO. Pentru prima data acest premiu va fi oferit in cadrul celei de-a XI-a Editii a Conferintei Nationale de Psihologia Muncii, Industriala si Organizationala, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 7-9 Aprilie 2011.

Sunt incurajate nominalizari si auto-nominalizari pentru acest premiu (insotite de o referinta bibliografica exacta a cercetarii sau de o copie a acesteia), pe adresa premiulhoriapitariu@apio.ro, sau prin contactarea oricarui membru din conducerea APIO. Pentru detalii va rugam sa consultati website-ul Asociatiei la www.apio.ro.


Dragos Iliescu
Presedintele APIO
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice