Înscrieri pentru cursuri de formare de bază şi continuă în psihanaliza şi psihoterapia copilului şi adolescentului, Bucureşti, 2010

La 13:35
Fundatia Generatia - Centrul de formare în Psihoterapia şi Psihanaliza Copilului si Adolescentului anunta inceperea unei noi serii de cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului cu incepere din ianuarie 2011.

Programul formativ, cu o durata de 4 ani, se adreseaza studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copii si adolescenti.


Programul formativ are urmatoarea structura:
A. formare teoretica de 2 ani 
B. seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, work-shop-uri
C. supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (1 an, simultan cu formarea în tehnica si clinica psihanalizei copilului si adolescentului)
D. evaluări semestriale ale cursanţilor şi evaluare finală, certificată prin diplomă de absolvire a programului formativ de bază şi continuu.

Fundatia Generatia - Centrul de formare în Psihoterapia si Psihanaliza Copilului si Adolescentului este institutie formatoare acreditata de CPR.

Pentru orice informatii ne gasiti la: office@generatia.ro, www.generatia.ro, tel:0728231793, 0213366195

Pentru curs asteptam CV-urile dvs la adresa office@generatia.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice