Distribuire de materiale informative de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, Bucureşti, 10 octombrie 2010

La 15:49
Bucureşti- 10 Octombrie 2008 - Liga Română Pentru Sănătate Mintală organizează în data de 10 octombrie 2008 între orele 11:30-13:30 un eveninment de distribuire de materiale informative pe tema sănătăţii mintale în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Unirii cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale.

Liga Română Pentru Sănătate Mintală este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune să influenţeze politica guvernamentală din domeniu şi să promoveze alternative la serviciile de sănătate mintală din România.

Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale este sărbătorită începând cu anul 1992 la nivel mondial . În fiecare an, Ziua Mondială are o temă aleasă pentru a fi promovată. Anul acesta tema promovată este “Sănătatea Mintală, o prioritate globală: Îmbunătăţirea serviciilor prin advocacy şi acţiune din partea cetăţenilor”.

Liga Română pentru Sănătate Mintală derulează acest eveniment în parteneriat cu Fundaţia Estuar Bucureşti, fundaţie cu activitate în domeniul Sănătăţii Mintale, materialele informative fiind distribuite de beneficiari ai acestei fundaţii.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon 252 0866 sau 252 6011.

Loredana Tascau
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice