Program de formare în coaching "Coaching for Now", Bucureşti, din 25 septembrie 2010

La 14:51
Ultimele zile pentru inscrieri la COACHING FOR NOW! Din 25 Septembrie 2010, Coaching Essence iti ofera seria A 2-a, EXPECT THE UNEXPECTED.

"Things do not change; we change." Henry David Thoreau

- Crezi in potentialul de dezvoltare al oamenilor si doresti sa contribui la imbunatatirea calitatii muncii si vietii lor?
- Iti place sa inveti permanent lucruri noi, intelegi cat de valoros este acest lucru, si iti doresti o dezvoltare rapida atat pe plan personal cat si profesional?
- Vrei sa ai libertate de miscare si optiunea de a alege cand, unde si cum sa lucrezi ?
- Iti place sa ajuti oamenii sa-si atinga obiectivele in viata si esti in cautarea unei alternative pe plan profesional, care sa-ti ofere recompense?
- Te pasioneaza intrebari legate de tine si de ceilalti, de genul: Ce imi/isi doresc sa obtin(a)? Ce este cel mai important pentru mine/ei? Ce vreau/vor de la viata? Ce experiente am/au avut? Ce anume ma/ii motiveaza? Ce personalitate am/au?
- E timpul acum sa faci un salt urias catre nivelul urmator?
- Vrei sa iti transformi potentialul in succes?

Unui coach in devenire ii este dificil sa gaseasca ceea ce i s-ar potrivi, sa-si aleaga "vehiculul" de dezvoltare. Cum poate el gasi in noianul de informatii adesea contradictorii despre coaching sfaturile cele mai competente, modelele cele mai potrivite, scoala cea mai performanta?

"Coaching for NOW" isi propune sa explice practicarea coaching-ului tinand cont de spiritul si originile lui, de instrumentele si de "capcanele" specifice lui, printr-un demers progresiv, deopotriva operational si conceptual, pus sub semnul rapiditatii si al profesionalismului. Invatarea practica a unui ansamblu de comportamente este impletita cu intelegerea viziunii care sta la baza lor.

Programul Coaching for NOW se adreseaza indeosebi celor care vor sa devina coach-i, managerilor de orice specializare si nivel, specialistilor in resurse umane, consultantilor, trainerilor, medicilor, psihologilor, actorilor, sportivilor, profesorilor, coordonatorilor de echipe, in special creat pentru cei care au incredere in potentialul lor, stiu sa transforme problemele in oportunitati si sunt profund orientati spre imbunatatirea relatiilor interumane.

Coaching for NOW are la baza o abordare a procesului de coaching conform unei lumi aflate in plina schimbare si transformare, prin modificarea opticii si a perspectivei si este dedicat specializarii celor care doresc sa isi formeze competentele esentiale in coaching si sunt determinati sa urmeze o cariera in noua perspectiva a mediului de afaceri.

Coaching for NOW va propune un cadru nou in care sa vorbim despre coaching si despre cum sa devii coach, in care vei afla si invata:

- conceptele si principiile fundamentale ale coaching-ului;
- care sunt etapele unui proces de coaching;
- instrumentele de baza in coaching;
- stabilirea bazelor in relatia de coaching; cum sa-ti construiesti si menti o relatie coach-client optima, pentru a asigura un proces de coaching eficient;
- practica principiilor unei conversatii de coaching;
- sa creezi un climat de incredere, ce are la baza valori fundamentale ale profesiei de coach;
- asteptarile clientului si ale coach-ului;
- nevoile tipice ale unui client care solicita ajutorul unui coach;
- cum sa abordezi diferiti clientii, cu stiluri si personalitati diferite, chiar si pe cei dificili;
- modul in care sa-ti gestionezi propriile stari pentru a creea o sesiune de coaching eficienta;
- sa folosesti in mod constient limbajul verbal si nonverbal in procesul de coaching;
- sa afli starea actuala a clientului, precum si cea dorita de acesta;
- cum sa stapanesti tehnica de adresare a intrebarilor si structura acestora; folosirea dialogului pentru a stimula increderea, angajamentul si actiunea;
- stabilirea obiectivelor clientului si procesul in vederea atingerii acestora;
- sa alegi tehnica de interventie potrivita clientului si obiectivelor acestuia;
- cum se provoaca si se combat convingerile, emotiile si comportamentele autorestrictive;
- sa il motivezi, sa il ghidezi pe client pentru ca acesta sa-si atinga obiectivele;
- modul in care influenteaza valorile clientului procesul de coaching;
- abordarea elementelor emotionale in cadru aliantei de coaching;
- adaptarea abordarii de lucru in functie de nevoile clientului tau;
- sa delimitezi si sa aplici solutiile si strategiile potrivite, furnizate chiar de clientul tau;
- dinamica procesului de schimbare in coaching;
- limite, responsabilitati si etica in coaching;

Echipa de traineri (John Thompson, Tiberiu Felber si Carmen Todor) membrii ai comunitatii de coaching ICF, propune o viziune integrativa si o tematica complexa in care se regasesc cele mai eficiente tehnici si teorii ale schimbarii si dezvoltarii, optimizarii umane.

Astfel, pe parcursul a patru module, cu durata de trei zile fiecare, te vei antrena sa-ti dezvolti abilitatile de observare si analiza, abordam sistemic procesul de coaching, tratam la cel mai inalt nivel de performanta si rigoare profesionala formarea, prin acreditarea cursului si a diplomelor de catre Federatia Internationala de Coaching.

Coaching for Now va ofera informatii practice, studii de caz, profiluri de evaluare, instrumente de lucru, metode si tehnici utile deopotriva incepatorilor si celor cu experienta in coaching. Certificarea profesiei de coach, prezinta aspectele practice ale folosirii modelelor si cadrelor conceptuale utile coachingului, competentele de care are nevoie un coach, metodele si instrumentele care ii pot asigura succesul.

Investitie: Costul integral al cursului este de 1.600 Euro.

Variante de plata: in 4 rate a cate 400 Euro la fiecare modul sau 10% reducere pentru plata integrala la inscriere, adica 1.440 Euro.

Pentru toti cei care au participat la alte cursuri organizate de catre NLP Explorer, se ia in calcul o reducere de 15%, costul final al modulului fiind de 339 euro.

Pentru detalii: sunati la numarul de telefon 0725 918 195

Pentru inscriere: trimite email la office@coaching-essence.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si solicita Formularul de inscriere la programul de formare.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice