Cursuri de formare de bază în consiliere psihologică şi în psihoterapie psihanalitică, Bucureşti, din decembrie 2010

La 13:36
Organizator: Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor în consiliere psihologică (cu orientare psihodinamica) precum si a psihoterapeutilor cu orientare psihanalitica.

Un nou curs va incepe in luna decembrie 2010.

Cursul de consiliere psihologica poate fi urmat doar de către psihologi sau studenţi in ultimul an la Psihologie. Cursul teoretic are durata de 250 de ore (20 de luni). Cost informativ: 250 ron / luna. Cursul presupune si 75 de ore de dezvoltare personala (terapie personala).

Cursul de psihoterapie psihanalitica este adresat absolvenţilor sau studentilor in ultimul an ai facultatilor de psihologie, medicina precum si absolventilor de filosofie, pedagogie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala, teologie. Cursul teoretic are durata de 500 de ore (3 ani). Cost informativ: 250 ron / luna. Cursul presupune şi 200 de ore de psihoterapie personala.

Formatorii ACPPB sunt psihologi / psihoterapeuti principali acreditaţi de catre Colegiul Psihologilor, cu specializare in tari ale Europei de Vest.

Pentru inscrieri la interviul de selectie trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pana in data de 4 noiembrie 2010 prin email la adresa : asociatiadeconsiliere@gmail.com.

Informaţii suplimentare la: www.acppb.ro

Email: asociatiadeconsiliere@gmail.com (persoana de contact: Corneliu Irimia, doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7, Denis Diderot, presedinte ACPPB).
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice