Curs NLP Practitioner, Pitesti, 8 octombrie 2010

La 14:55
2010 vine cu un nou curs in Pitesti din 8 octombrie

Un curs despre cum te poti echilibra: mintea ta - corpul - sufletul tau, despre tine in relatii, in cariera, despre gandurile si emotiile tale

Ce e in mintea ta? Ce e in sufletul tau cand problemele in relatie iti dau bataie de cap, cand criza continua si preturile cresc, cand TU ai vrea sa simti linistea si echilibrul si totusi esti tensionat, ai intrebari ...multe...CINE ESTI TU?

Un curs la standarde internationale, conform ITANLP.
6 intalniri de 3 zile in care afli cine esti si imbunatatesti tot ceea ce doresti astfel incat sa ajungi acolo unde vrei: echilibrat, performant, flexibil si integrat in mediu tau.

Retine acum un loc!...inscrierile au inceput

Ai observat in ultima vreme o serie de schimbari in viata ta, in viata celor din jurul tau? Lucrurile iau intorsaturi rapide, unele lucruri ti se par fara sens, chiar daca pana acum au fost importante. Credintele, valorile pe care le-ai avut pana acum parca nu se mai potrivesc. Vrei sa intelegi si nu stii cum. Si incepi sa cauti, sa citesti...Se numeste evolutie. Bine ai (re)venit! Pentru ca prin NLP poti sa te schimbi, sa devii ceea ce doresti sa devii.

Facand analogia ca mintea noastra functioneaza cu computerul, NLP este manualul software-ului pe care deja il avem in creier. Iar atunci cand cunosti acest software, programul devine atat de simplu, incat in cateva minute, sau ore te poti schimba asa cum doresti:
- Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
- Sa modifici obiceiurile
- Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv…sau oricum, doar sa doresti asta)
TU unde te vezi peste 10 ani?
Vrei sa continui credinte invechite, sa nu ai incredere in tine sa simti ca nu esti adaptat sau...parca nu e locul tau aici?
Viata e o lupta?...parca ai mai auzit asta...si mereu te trezesti pregatit de lupta: facturi, job neavantajos, conflicte, falsitate, roluri greu de dus..vesnic tensionat, neinteles...si, nu-i asa, nici nu ai observat copacul acela interesant, chiar daca ai trecut de atatea ori pe langa el, sau zambetul copilului ce tocmai a trecut pe langa tine...pentru ca erai dus cu gandurile la...criza, nemultumiri, job, relatie...Pana cand? Cand totul e atat de simplu de fapt!
Vrei sa schimbi? TU poti...ACUM

PRIN NLP PRACTITIONER INVETI CUM SA:
● rezolvi si sa eviti blocajele de comunicare intre tine si cei din jur;
● depasesti si iti gestionezi conflictele externe si interne;
● scazi nivelul de stres si te bucuri de viata;
● descoperi si iti folosesti potentialul, resursele si capacitatile la cote optime;
● atingi obiectivele mult mai usor;
● optimizezi comunicarea pe mai multe nivele – limbajul verbal, non-verbal etc.;
● faci schimbari si te dezvolti personal si profesional;
● traiesti in prezent si in armonie cu tine insuti/insati.
● fii increzator si sa iti depasesti starile negative
● rezolvi temeri, fobii, probleme de sanatate
● accesezi inconstientul tau simplu si rapid pentru a rezolva toate acestea si multe altele

CE AU SPUS PARTICIPANTII DESPRE ACEST CURS:
"Restart, dezvoltare, integrarea tuturor momentelor din viata mea in experienta mea.
Este exact ceea ce imi era necesar pentru a trai deplin, profund si cu bucurie. ancorare in prezent si totodata detasare. Clarificare, limpezire, eu insami. Reluarea firului vietii de dincolo de momentul in care incepuse sa se estompeze, sa se intrerupa."

"Pentru mine acest curs a insemnat cunoastere, am gasit in mine resurse pe care nu credeam ca le am. Am invins multe temeri.
Grupul a fost extraordinar si consider ca cea mai mare parte din informatii a fost datorata lor. oameni minunati!"

"Rezolvarea lucrurilor mari, grele, urate, fara solutii prin intermediul unor mmijloace nebanuit de simple.
Mijlocul de a putea intra in comunicarea constientului cu subconstientul si/sau a lua in seama recomandarile sau reactiile inconstientului"

"intalnirea cu mine, revigorare, infruntarea temerilor si trecerea peste ele, OAMENI, constientizare-acceptare-schimbare"

TEMATICA
• Cum functionam – NIVELE NEURO-LOGICE (Gregory Bateson, Robert Dilts), baza senzoriala si interpretativa a ceea ce numim experienta;
• Comunicare si influentare - Rapport, Pacing si Leading verbal si non-verbal, ascultare activa & backtracking;
• Citirea/Decodificarea celorlalti – sisteme de reprezentare, indicii de accesare & predicate, cum sa iti dezvolti acuitatea senzoriala, cum sa calibrezi raspunsurile celuilalt si sa-ti adaptezi comunicarea;
• Modelul de limbaj cu ajutorul caruia sa extragi informatiile relevante – Modelul Meta pentru limbaj;
• Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele - Modelul Milton - Limbajul Hipnotic, cum sa creezi si sa folosesti metafore si analogii;
• Elicitarea si aplicarea strategiilor – cum sa formulezi corect un scop si strategia pentru a-l atinge, Strategia DISNEY, elicitare, design si instalare de strategii, ancorarea si tehnici de ancorare;
• Rezolvarea conflictelor externe si interne - pozitiile perceptuale fundamentale, modelul partilor ("6 steps reframing" etc.), submodalitati, tehnica pentru a eliminara rapid fobiile;
• Cum sa modifici influentele trecutului si sa creezi viitorul - lucrul pe Linia Timpului ("In Time", "Through Time", "Change Personal History", "A 70-a aniversare" etc.), Modelul S.C.O.R.E.;
• Gandirea sistemica – ecologie;
• Actualizari la Codul Clasic NLP si noile procese din New Code NLP.

NLP Practitioner sustinut de NLP Explorer respecta STANDARDELE INTERNATIONALE
Cursul este sustinut in conformitate cu standardele internationale ale ITANLP, International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming, condusa de John Grinder (co-creatorul NLP), Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair. ITANLP este o institutie de avangarda in domeniu, deschizatoare de drumuri cu cele mai calitative si eficiente programe educationale de NLP.
Participarea si alaturarea la aceasta comunitate asigura cursantilor si trainerilor NLP Explorer cele mai inalte standarde de invatare a abilitatilor NLP existente in prezent.

TRAINERI
Tiberiu Felber
• a fondat NLP EXPLORER si SISTEM PSI si este coach si trainer in Programare Neuro-Lingvistica;
• primul Trainer NLP din Romania care apartine de International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming (ITANLP);
• trainer certificat de Ministerul Muncii si Educatiei,
• trainer NLP format de John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St Clair sub egida ITANLP;
• coach NLP format de Michael Carroll;
• trainer NEW CODE NLP format de John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair;
• trainer in Management de Proiect si Managementul Schimbarii;
• are specializari/formari in Psihoterapie si Hipnoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client - metoda Focusing, in formare in Psihoterapie de Familie si Cuplu, cu specializari in abordarea de tip Harm Reduction a dependentei de droguri.

Lidia Cotosman
● organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara si Sibiu;
psiholog, trainer acreditat de Ministerul Muncii, Master NLP sub egida ITANLP, coach NLP format de Michael Carroll;
● Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica;
● trainer international in Co-councelling, a participat la workshopuri in Romania si Olanda pe teme de dezvoltare personala, terapie cognitiv-comportamentala, psihosomatica
● imbina specializari si experienta din domeniul bussinesului cu cea a psihologiei si psihoterapiei, aducand beneficiile dezvoltarii oamenilor in cadrul companiilor.
Specializare postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.

LOCUL SI DURATA DE DESFASURARE
● Pitesti, intr-o locatie ce va fi anuntata ulterior
● 6 module, o intalnire pe luna: vineri, sambata, duminica
Primul modul: 8-10 octombrie 2010

Poti aplica chiar dupa primul modul cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

INVESTITIA
Costul cursului pentru aceasta serie este adaptat situatiei economice actuale si este de 570 euro + TVA.

Pretul anterior a fost de 840 euro. Reducerea aceasta este pentru ca dorim ca cei care intentioneaza sa se dezvolte personal si profesional sa nu fie impiedicati de aspecte de ordin financiar.
Ai la dispozitie 3 variante de plata a contravalorii cursului:

1. Integral = 570 euro + TVA

2. In cinci rate = 620 euro + TVA
rata 1 = 170 euro (avansul + 70 euro la primul modul de curs)
rata 2 = 150 euro ( la modulul 2 de curs)
rata 3 = 100 euro (la modulul 3 de curs)
rata 4 = 100 euro (la modulul 4 de curs)
rata 5 = 100 euro (la modulul 5 de curs)

3. Cine face plata integrala pana la 29 august are

reducere de 10%, pretul cursului = 513 euro + TVA

! Reduceri:
o 10% pentru studenti
o 20% pentru fiecare persoana care va insoteste la curs

DIPLOMA
La absolvirea celor 7 Module NLP Practitioner se elibereaza o diploma recunoscuta international de ITANLP, organizatie condusa de John Grinder – co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice.
Retine acum un loc!

INFORMATII SI INSCRIERI:
Pentru inscrieri sau orice alte informatii si clarificari puteti sa ne contactati telefonic la 0745.388.046 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@nlpexplorer.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau lidia.cotosman@nlpexplorer.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice