Curs NLP Practitioner, Bucuresti, din 1 octombrie 2010

La 14:53
Te intereseaza performanta ta / echipei? Vrei sa eviti blocajele? Vrei sa-ti depasesti starile negative? Cauti cai de a-ti optimiza comunicarea cu cei din jur si increderea in tine? Iti doreai noi modalitati de a-ti asigura succesul? Echilibrul in viata ta este un obiectiv?

Vino la Cursul NLP Practitioner, de talie internationala!

Acest curs de Programare Neuro-Lingvistica este interactiv, cu aplicabilitate practica, deosebit datorita experientei trainerilor si a elementelor de ultima ora din Programarea Neuro-Lingvistica, si ofera posibilitatea de deschidere spre noi orizonturi atat la nivel personal cat si profesional.

Ce este Programarea Neuro-Lingvistica (NLP)?

- o cale de a imbogati optiunile pentru atingerea excelentei;
- un instrument extrem de practic pentru obtinerea succesului intr-o lume dinamica si in continua schimbare;
- un domeniu vast si complex, axat pe modificarea si eficientizarea vietii personale si profesionale, a comportamentului si a comunicarii.

NLP se bazeaza pe Modelarea Umana – studierea oamenilor de mare succes din diverse domenii, definirea si extragerea strategiilor de succes, a tiparelor gandirii, comportamentului si limbajului acestora si implementarea acestor strategii in propria ta viata. Poti aplica ceea ce inveti in viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, business, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

"NLP este studiul excelentei umane si cum anume o putem reproduce." – John Grinder, co-creator al NLP;

Conceput special pentru oameni care vor sa poata transforma provocarile in „combustibil” creativ pentru competenta maxima in cel mai scurt timp, cursul NLP PRACTITIONER de la NLP EXPLORER ofera sase weekend-uri in care vei invata, exersa si fixa strategii si tehnici prin care sa cresti performanta proprie si a celorlalti, depasesti blocajele, repari si construiesti relatii armonioase, fixezi si urmaresti obiective importante atat pentru tine cat si pentru cei din jur, negociezi cu succes, atingi un echilibru autentic in viata.

“Nu exista nimic la fel de puternic ca NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii." – Sue Knight;

De ce la standarde internationale?

Cursul este sustinut in conformitate cu standardele internationale ale ITANLP, International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming, condusa de John Grinder (co-creatorul NLP), Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair.
ITANLP este o institutie de avangarda in domeniu, deschizatoare de drumuri cu cele mai calitative si eficiente programe educationale de NLP.
Participarea si alaturarea la aceasta comunitate asigura cursantilor si trainerilor NLP Explorer cele mai inalte standarde de invatare a abilitatilor NLP existente in prezent.


Programa cursului NLP Practitioner de la NLP Explorer acopera atat Codul Clasic NLP, dezvoltat de John Grinder si Richard Bandler de-a lungul parteneriatului lor din anii `80, cat si New Code NLP, o dezvoltare ulterioara realizata de John Grinder, Judith DeLozier si Carmen Bostic St Clair. Noul Cod NLP are in structura lui procese concrete, sigure, puternice si usor de aplicat pentru schimbarea si evolutia personala si profesionala:

"NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale prin controlul propriului creier." – Richard Bandler, co-creator al NLP

Tematica:

1. Cum functionam – NIVELURILE NEURO-LOGICE (Gregory Bateson, Robert Dilts), baza senzoriala si interpretativa;
2. Comunicare si influentare - Rapport, Pacing and Leading verbal si non-verbal, ascultare activa & backtracking;
3. Citirea/Decodificarea celorlalti - dezvoltarea acuitatii senzoriale, calibrare, sisteme de reprezentare, indicii de accesare & predicate;
4. Modelul de limbaj pentru extragerea informatiilor relevante – Modelul Meta pentru limbaj;
5. Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele - Modelul Milton - Limbajul Hipnotic, crearea si utilizarea metaforelor si a analogiilor;
6. Aplicarea si elicitarea strategiilor - formularea corecta si atingerea scopurilor, STRATEGIA DISNEY, strategii (elicitare, design si instalare), ancorarea si tehnici de ancorare;
7. Rezolvarea conflictelor interne si externe - modelul partilor ("6 steps reframing" etc.), pozitiile perceptuale fundamentale, submodalitati, modelul pentru eliminarea rapida a fobiilor;
8. Modificarea influentelor trecutului si creerea viitorul - lucrul pe Linia Timpului ("In Time", "Through Time", "Change Personal History", "A 70-a aniversare" etc.), Modelul S.C.O.R.E., gandirea sistemica – ecologica.
La toate acestea se adauga actualizarile la vechiul cod si noile procese din NEW CODE NLP.

Trainer:

Tiberiu Felber
● este primul Trainer NLP din Romania care a urmat si absolvit cu succes cursurile la International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programing (ITANLP) condusa de John Grinder, Michael Caroll si Carmen Bostic St.Clair.
● sustine programe de training la standarde ITANLP, ceea ce inseamna calitate, informatii de ultima ora si eficienta pe care ti-o da o echipa puternica si cu radacini adanci in domeniul NLP;
● are formari si specializari (peste 3000 de ore de formare) care ii ofera o si mai mare perspectiva asupra omului si potentialului uman. Este directorul Centrului Sistem Psi - Centrul de formare Profesionala si Evolutie Personala din Timisoara, care este recunoscut ca si un punct de referinta in domeniul dezvoltarii personale, supervizarii, consultantei;
● printre specializari sale se numara: Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie de Familie si Cuplu, trainer in Management de Proiect si Managementul Schimbarii, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client - metoda Focusing, cu specializari in abordarea de tip Harm Reduction a dependentelor;
● o bogata experienta practica in cadrul a diferite institutii si organizatii nationale si internationale.

Locul si durata desfasurarii cursului:
Cursul se desfasoara in Bucuresti
Durata este de 6 module a cate 3 zile (vineri, sambata, duminica), intre orele 9.30-17.30.

Investitia in tine:
Pretul anterior a fost de aproximativ 1100 euro.
Reducerea de aproape 50% este pentru ca dorim ca toti cei care intentioneaza sa se dezvolte personal si profesional sa nu fie impiedicati de aspecte de ordin financiar.

Pretul special redus, NLP Practitioner - Bucuresti 2010.
1. Integral = 570 euro + TVA

2. In cinci rate = 620 euro + TVA

rata 1 = 170 euro (avansul + 70 euro la primul modul de curs)
rata 2 = 150 euro ( la modulul 2 de curs)

rata 3 = 100 euro (la modulul 3 de curs)
rata 4 = 100 euro (la modulul 4 de curs)
rata 5 = 100 euro (la modulul 5 de curs)

Diploma:

La absolvirea celor 6 Module NLP Practitioner se elibereaza o diploma recunoscuta international de ITANLP, organizatie condusa de John Grinder – co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice.

Poti aplica imediat cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

Informatii suplimentare la:
Tiberiu Felber, tel.0723.28.88.25 sau e-mail: office@nlpexplorer.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice