Curs de dezvoltare personală prin tehnici de programare neuro-lingvistică, Timişoara, 15-19 septembrie 2010

La 10:42
NLP Explorer te invita la Cursuri de Dezvoltare personala prin Tehnici de Programare Neuro-Lingvistica in Timisoara, din septembrie.

Poti invata usor cum sa iti cresti increderea in tine, sa comunici mai usor, sa-i intelegi pe ceilalti si….pe tine, sa fii eficient si....OK cu tine.

Ai observat in ultima vreme o serie de schimbari in viata ta, in viata celor din jurul tau? Lucrurile iau intorsaturi rapide, unele lucruri ti se par fara sens, chiar daca pana acum au fost importante. Credintele, valorile pe care le-ai avut pana acum parca nu se mai potrivesc. Vrei sa intelegi si nu stii cum. Si incepi sa cauti, sa citesti...Se numeste evolutie. Bine ai (re)venit! Pentru ca prin NLP poti sa te schimbi, sa devii ceea ce doresti sa devii.

Pe parcursul mai multor intalniri afli cine esti si imbunatatesti tot ceea ce doresti astfel incat sa ajungi acolo unde vrei: echilibrat, performant, flexibil si integrat in mediul tau.

Facand analogia ca mintea noastra functioneaza cu computerul, NLP este manualul software-ului pe care deja il avem in creier. Iar atunci cand cunosti acest software, programul devine atat de simplu, incat in cateva minute sau ore te poti schimba asa cum doresti:
- Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
- Sa modifici obiceiurile
- Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv...sau oricum, doar sa doresti asta)

Un curs despre cum te poti echilibra: mintea ta - corpul - sufletul tau, despre tine in relatii, in cariera, despre gandurile si emotiile tale


1. CURS NLP PRACTITIONER - TIMISOARA, 15 SEPTEMBRIE

Formare standard in Programare Neuro-Lingvistica, sub girul ITANLP- International Trainers Academy of Neuro-linguistic Programming, organizatie condusa de John Grinder – co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice

Prin nlp practitioner inveti cum sa:
● rezolvi si sa eviti blocajele de comunicare intre tine si cei din jur;
● depasesti si iti gestionezi conflictele externe si interne;
● scazi nivelul de stres si te bucuri de viata;
● descoperi si iti folosesti potentialul, resursele si capacitatile la cote optime;
● atingi obiectivele mult mai usor;
● optimizezi comunicarea pe mai multe nivele – limbajul verbal, non-verbal etc.;
● faci schimbari si te dezvolti personal si profesional;
● traiesti in prezent si in armonie cu tine insuti/insati.
● fii increzator si sa iti depasesti starile negative
● rezolvi temeri, fobii, probleme de sanatate
● accesezi inconstientul tau simplu si rapid pentru a rezolva toate acestea si multe altele

LOCUL SI DURATA DE DESFASURARE
● Timisoara, Str. Remus nr.9
● Modul 1+2: 15 - 19 septembrie, orele 9.30 - 17.30
Modul 3+4: 13-17 octombrie

Modul 5: 19-21 noiembrie

Modul 6: 17-19 decembrie

Modul 7: 14-16 ianuarie 2011

Poti aplica chiar dupa primul modul cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane.

INVESTITIA
Costul total al cursului: 700 euro (plata in lei, la cursul BNR al zilei efectuarii platii)

! Reduceri:
o 10% pentru studenti
o 20% pentru fiecare persoana care va insoteste la curs

MAI MULTE DESPRE ACEST CURS PE: http://www.nlpexplorer.eu/curs-training-nlp-timisoara/curs-nlp-practitioner-timisoara-8-septembrie.html

Pentru inscrieri sau orice alte informatii si clarificari puteti sa ne contactati telefonic la 0745.388.046 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@nlpexplorer.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau lidia.cotosman@nlpexplorer.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice