Cercul de psihologie ”Legăturile de cuplu si de familie”, Bucureşti

La 11:54
Fiecare persoană este interesată de ceea ce se întâmplă în cuplul său. Cel mai frecvent, acest interes apare atunci când există o situaţie problematică. Legăturile par de multe ori încurcate, uneori imposibile sau dificile şi, de cele mai multe ori, par sa nu răspundă idealurilor existente. Cum se întâmplă asta?

Psihologia, filosofia, arta au încercat în decursul timpului să găsească răspunsuri. Noi suntem psihologi iar experiența organizatorilor arată că legăturile pot sa fie analizate, înțelese, uneori schimbate. Legăturile de cuplu și familie pot sa constituie obiectul unor terapii individuale, de cuplu sau de familie. Cercul se adresează persoanelor care vor să afle cum funcționează legăturile de cuplu și cele de familie.

Cercul este monitorizat de psihoterapeut Claudiu Ganciu și se adresează persoanelor interesate de teoria legăturilor de cuplu și familie. În fiecare sesiune va exista o propunere de înțelegere a legăturilor de cuplu si familie susținute de un psiholog sau psihoterapeut. Aceasta va fi urmată de discuții de grup.

Cercul se adresează publicului larg. Programul este săptămânal.

Înscrierea se face la adresa de mail clauganc@gmail.com sau la telefon 0722 453 906. Pentru alte propuneri puteti utiliza aceleasi date de contact. De asemenea, pe adresa de mail puteti trimite propuneri de teme, modalitati de realizare, etc.

--
psiholog Claudiu Ganciu
037 11 70 425
0722 453 906
cpap.claudiu@gmail.com
www.centrupsihologie.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice