Tabără NLP în insula Thassos, Grecia, 29 august - 4 septembrie 2010

La 11:51
Nou! vezi noutatile legate de cazare si masa (am renegociat preturile si... e chiar satisfacator).

Unde: Grecia, Insula Thassos
Cand: 29.08-04.09
Nu e nimic bun sau rau, numai gandirea face ca lucrurile sa para bune sau rele (William Shakespeare)
Poate ca ai fost in parcurile de distractii unde gasesti panouri colorate in care iti vari capul in gaura taiata si poti fi sirena, pirat sau... orice doresti. Viata e un balci, dar noi alegem in ce carton vrem sa fim vazuti, in ce carton alegem sa avem tabloul... si asta doar sa avem un sens pentru comportamentele si actiunile noastre.

In functie de cadru ne intereseaza ce se intampla (povestea). In functie de cadru simtim, reactionam, abordam diferit lucrurile.

Cand vrei sa vezi lucrurile altfel, privesti altfel... iesi din cutie, privesti de sus, de jos, din stanga sau din dreapta. Cand vrei sa schimbi, nu sta in cutie... vei vedea lucrurile la fel pentru ca solutiile nu sunt in cutie, doar daca... poate... rastorni cutia.

Tu alegi daca aduci cu tine starea si stabilesti cadrul si pentru celalalt... sau starea celuilalt te zdruncina?

Pentru a face asta ai nevoie sa-ti dezvolti o noua aptitudine. Aceea de a fi fericit cand altii nu sunt, sa simti linistea cand altii nu o simt, sa te simti ok financiar cand altii cred ca esti falit. Si cand vei fi master in aceasta aptitudine si o vei folosi constient, va fi cea mai puternica aptitudine pe care ai invatat-o vreodata: disocierea... a pasi un pas in lateral.

Vei rezolva orice situatie, vei invata sa transformi:
  • problema in oportunitate
  • slabiciunea in putere
  • imposibilitatea in posibilitate
  • opresiunea in neutralitate
  • pesimismul in optimism etc.
Dar cat de in contact esti cu tine sa faci toate astea? Cat esti tu... Sinele profund?

Perioada: 29.08 - 04.09.2010
Locatia: Grecia, Insula Thassos

Thassos sau "insula de smarald" este situata in golful Kavala, in partea nordica a Marii Egee si este insula cea mai apropiata de Grecia continentala. Capitala insulei este Limenas (Thassos). Thassos nu se afla la distanata prea mare de Keramoti si de estuarul raului Nestos. In partea ei cea mai intinsa, insula masoara 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud. Litoralul este stancos inspre est si vest si nisipos inspre nord si sud. Insula are plaje frumoase, cu apa limpede si nisip fin. Printre acestea se numara: Golden Beach si Paradise Beach, Alyki, Skala Prinos, Tripiti Beach, Psili Ammos sau Potos Beach. Clima este blanda si sanatoasa. In timpul lunilor de vara, cu cateva exceptii, este cald, iar iarna nu este foarte frig. Temperatura medieanuala este de 17.2 grade C, iar temperatura medie vara este de 23.4 grade C.

Printre obiectivele turistice ale insulei se numara: Muzeul Arheologic din Limenas, Muzeul Popular din Kallirachi, Muzeul Vaghis din Skala Potamias, siturile arheologice din Limenas si Alyki, castelul din Potos, manastirea Sf.Pantelimon din Skala Sotira si Arhanghelul Mihail din Alyki. Insula este renumita pentru marmura alba, uleiul de masline, mierea si vinul produse aici. Vinul din Thassos este considerat unul dintre cele mai bune din Grecia, iar legenda spune... ca zeii din Olimp beau numai vinurile din Thassos...

Traineri: Felber Tiberiu si Lidia Cotosman

Tiberiu Felber
Coach si membru fondator al Societatii Romane de Coaching, Trainer NLP, Directorul Sistem Psyche si al NLP Explorer, cu formari/specializari in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client-Metoda Focusing, in formare in Psihoterapie de Familie si Cuplu, cu specializari in abordarea de tip Harm Reduction a dependentei de droguri, trainer in Management de Proiect si Managementul schimbarii, cu activitate si traininguri la nivel national si international.

Lidia Cotosman
Psiholog, Tainer, organizator si coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP in Timisoara si Sibiu, Master NLP sub egida ITANLP, coach NLP format de Michael Carroll, psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica; trainer international in Co-councelling, cu participare la workshopuri in Romania si Olanda pe teme de dezvoltare personala, terapie cognitiv-comportamentala, psihosomatica etc. Imbina specializari si experienta din domeniul bussinesului cu cea a psihologiei si psihoterapiei, aducand beneficiile dezvoltarii oamenilor in cadrul companiilor. Specializare postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.

Transport, cazare si masa
Transportul: propunem transportul in masini, iar in momentul definitivarii listei participantilor vom face impartirea pe masini. Pentru aceia dintre voi care doresc sa vina cu avionul, puteti ateriza pe aeroportul Megas Alexandros, la 30 km E de orasul Kavala. Apoi va dura cam o ora sa ajungeti de acolo in Thassos. Sau, se poate ateriza in Salonic, pe aeroportul Makedonia. Thassos are legatura cu Grecia continentala prin intermediul a trei cai navale. Transportul de pe continent pe insula se poate face, prin intermediul feribotului. Fie pe ruta Keramoti - Thassos (Limenas) (6 mile marine, durata aproximativ 30-40 minute). A doua ruta este Kavala - Skala Prinou (18 mile marine, durata fiind de 75 minute), iar a treia ruta pe care o puteti alege este Nea Peramos - Skala Prinou (18 mile marine, durata de 75 minute). Nea Peramos se afla la 20km in vestul orasului Kavala, pe autostrada Egnatia Odos.
Programul feribotului - click aici

Cazarea: 6 nopti x 15 Euro/noapte = 90 Euro cu mic dejun inclus
Hotel Thassos, Plaja Pefkari

Masa: micul dejun e inclus in pret, pranzul sau cina - 7 euro

Costul cursului: 175 Euro. Persoanele care au mai participat la cursurile NLPExplorer beneficiaza de o reducere de 40 Euro - Cost 135 Euro (inclusiv TVA).

Pentru inscrieri sau orice alte informatii si clarificari puteti sa ne contactati telefonic la 0745 388 046 sau sa ne scrieti pe adresa de email: office@nlpexplorer.ro sau lidia.cotosman@nlpexplorer.ro.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice