Tabără de art-terapie şi dans-terapie, Timişu de Sus, 24-29 august 2010

La 20:19
Descriere: In joaca sta invatarea adevarata; nu este nevoie sa obosim, sa ne chinuim, sa rationam sa ne complicam pentru a ajunge la sensul existentei, la sufletul nostru, la ceilalti oameni. Va invitam sau reinvitam la minunata saptamana pe care o petrecem impreuna cu Carmen Stephan in fiecare an, de mai bine de 5 ani. Va propunem un grup de autocunoastere si dezvoltare personala, bazat pe experiente aici si acum, pe relationare cu ceilalti, insotiti de un psihoterapeut cu experienta.

Formator: Carmen Stephan (Germania) - Psihoterapeut EEPSA, formator in art-terapie si dans-terapie in cadrul acestei scoli, psihoterapeut individual si de cuplu, director al unui centru de dans, fost profesor de dans.

Tabara se adreseaza atat psihologilor care vor sa adauge acest gen de activitate analizei lor personale, ca si altor adulti interesati de psihologie, art-terapie si dans-terapie.

Program: 09-18, cu pauza de pranz (flexibil in functie de ceea ce hotaram impreuna cu Carmen).

Cost: 300 EUR (echivalentul in lei, include curs, cazare si masa; fara transport).


Locuri: 6 locuri disponibile. Rezervarea este conditionata de plata avansului asa ca vor avea prioritate cei care il achita.

Formarea nu este acreditata de Colegiul Psihologilor

Contact: Irina Tepuru, psihoterapeut

Pentru inscriere, trimiteti un e-mail la irina@dansdiscovery.ro sau sunati la 0742002734 cu datele dvs de contact (fiecare participant se inscrie separat). Cei interesati vor primi detaliile pentru efectuarea platii.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice