A III-a Conferinţă Naţională de Psihogeriatrie cu participare internaţională "Diagnosticul speranţei", Piatra Neamţ, 1-3 octombrie 2010

La 14:19

A III-a CONFERINTĂ NATIONALĂ DE PSIHOGERIATRIE
cu participare internatională
“DIAGNOSTICUL SPERANTEI “
Piatra-Neamt, Teatrul Tineretului, 1-3 octombrie 2010

„La adânci bătrâneti se desfasoară viata cea mai pretioasă, cea mai utilă pentru tine si pentru altii”
Lev Nicolaevici Tolstoi

Manifestare creditată de Colegiul Psihologilor din România şi Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistenţilor Medicali din România

Organizatori:

- Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi
- Societatea Română Alzheimer
- Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Seculare” Piatra Neamţ
- Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România
- Consiliul Judeţean Neamţ
- Primăria Piatra Neamţ
- Asociaţia Naţionala a Psihologilor de Familie

Condiţii de participare

Conferinţa se adresează în special medicilor, psihologilor, asistenţilor sociali si asistenţilor medicali, fiind creditată de organizaţiile profesionale.
De asemenea, Conferinţa este deschisă tuturor specialiştilor ce lucrează în context socio-medical, precum şi vârstnicilor interesaţi de “arta îmbătrânirii“
Sunt aşteptaţi să participe studenţi şi absolvenţi ai universităţilor de psihologie, asistenţă socială, medicină şi ai şcolilor postliceale sanitare cu preocupări asupra modului în care se pot implica în sprijinul celor aflaţi la vârsta senectuţii.

Secţiuni ştiinţifice

Conferinţa este structurată pe doua secţiuni, precedate de lucrările în plen susţinute de personalităţi de seamă în medicină, psihlologie, asistenţă socială, parte dintre ei fiind membrii ai Academiei Române de Ştiinte Medicale, profesori universitari, şefi de clinici etc.
Cele două secţiuni, în care vor fi prezentate lucrările înscrise la Conferinţă, sunt:
· Secţiunea medicală
· Secţiunea de psihologie şi asistenţă socială

FORME DE PREZENTARE

Prezentare orală
Prezentare PowerPoint
Poster


Înscriere

În vederea înscrierii este necesar să completaţi şi să trimiteţi prin e-mail Formularul de înscriere pe adresa alz_neamt@yahoo.com


Condiţii de prezentare a lucrărilor

Lucrările vor fi prezentate sub formă de comunicări ştiinţifice în cadrul secţiunilor, iar rezumatul lor cuprinzând titlul şi numele autorului, instituţia la care lucrează, (completate în Formularul de înscriere )vor fi comunicate pe adresa alz_neamt@yahoo.com până la data de 25 septembrie 2010.

Alte activităţi

Participanţii vor avea posibilitatea de a cunoaşte şi valorile culturale nemţene reprezentate de costumul, dansul şi cântecul popular, precum şi o parte din tradiţiile şi specialităţile culinare specifice locurilor .


Taxa de participare

Taxa de participare este de 150 RON şi include mapa Conferinţei, participarea la secţiunile Conferinţei, programul social, participarea la cina tradiţională, spectacol artistic, Diploma de Participare cu credite.

Cazarea nu este inclusă în taxă dar poate fi asigurată la solicitare anticipată (preţ între 50 şi 150 RON/seara)

Plata taxei de participare se va face în contul RO38BTRL0280120535703600 BANCA TRANSILVANIA până în data de 30 septembrie 2010 sau direct în ziua Conferinţei.

Studenţii la specializările psihologie, asistenţă socială, medicină, sociologie etc. vor achita o taxă de participare de 50 RON ce include participarea la toate secţiunile Conferinţei, pauzele de cafea, programul social, atribuirea Diplomelor de Participare.


Informaţii
In cel mai scurt timp va vom comunica si numarul de credite EMC si CPR.
Pentru detalii şi informaţii suplimentare
- 0748 -111635 - lect. univ. drd. MARTA VICOL
- 0740 - 589747 - asist. univ. drd. ROMEO PANAINTESCU
- E-mail: alz_neamt@yahoo.com


Vă rog trimiteţi acest mesaj (cu attachment) tuturor psihologilor, medicilor, asistenţilor sociali şi asistenţilor medicali interesaţi de participarea la o conferinţă naţională, de publicarea în extenso a lucrărilor şi de obţinerea de credite .
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice